Om mig

Åse Laursén 2012-alt storJag har arbetat hela mitt liv med människor och utveckling. Låter det ambitiöst? Ja, det kan man tycka men det är sant. Att utveckla mig själv och andra är det roligaste jag vet. Min erfarenhet sträcker sig från 80-talet och framåt. Jag har arbetat med olika typer av samtal, coachning, utbildning, ledarskapsutveckling, stresshantering etc. Det mest spännande och intressanta jobbet det har jag!

Jag är en levnadsglad kvinna som älskar livet. Jag ser saker från den ljusa sidan och hittar det goda i det vi möter. I varje möte finns något spännande och lärande. Att ha roligt och njuta och samtidigt lära sig saker — och komma vidare — bättre kan det inte bli. Men det handlar också om att hantera och vara i det svåra som ibland drabbar oss, för att sedan komma vidare.

Relationer är vad jag arbetar med och relationer är viktigt i mitt liv. Mina egna privata relationer, andras relationer — alla relationer. Jag försöker att ha bra relationer runt mig och inte skapa några dåliga relationer. Det är ett ”jobb” att få till bra relationer och det tar ibland lite tid. Kärlek till dig själv och andra hjälper till!

Mitt mål är att få människor att växa, må bättre och lära sig leda sig själva. En önskan om att göra alla gott! Viktigt för mig är öppenhet och ärlighet i kärlekens tecken.

För att boka en tid ring mig på telefon 070-811 35 00 eller
skicka ett mail till ase@laursenutveckling.se

Kommentarer inaktiverade.